Najbolje za obe strane da se Aleksis vrati u London

Autor:

Sport

15.02.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Arsenala Mark Overmars smatra da bi povratak Aleksisa Sančesa na Emirejts mogao da bude dobra stvar za obe strane.

RepublikaFoto: instagram.com/alexis_officia1
Aleksis Sančez

Aleksis je u januaru 2018. prešao u Mančester Junajted, kao deo trejda sa Henrikom Mhitarjanom, ali se nije najbolje snašao na Old Trafordu.

Iskusni Čileanac je na 30 mečeva postigao svega pet golova, što je daleko ispod onoga što je pružao u Arsenalu.

- Izuzetno poštujem Aleksisa zbog svega što je uradio u Arsenalu, ali nisam siguran da je odluka da napusti Arsenal bila dobra - kazao je Overmars.

Sadašnji sportski direktor Ajaksa veruje da, ipak, postoji idealno rešenje.

- Od Sančesovog odlaska, Arsenal traži takvog tipa igrača, ali nikako u tome ne uspeva. Možda bi najbolja varijanta za obe strane bila kad bi se Aleksis vratio - zaključio je Holanđanin.

Ugovor čileanskog reprezentativca sa Junajtedom ističe juna 2022. godine, ali je na osnovu trenutne situacije teško poverovati da bi on mogao da bude odrađen do kraja. Znatno su veći izgledi da Sančes napusti "Crvene đavole" pre vremena.

Zbog Arsenala ili nekog drugog kluba, možda saznamo već u letnjem prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading