Zvezdin tim DUPLO vredniji od Partizanovog!

Autor:

Sport

28.02.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu 02. marta igraju 159. večiti derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći i Bojan Ostojić

Crveno-beli svetkovinu srpskog fudbala dočekuju sa 15 bodova više od najljućeg rivala. Sa druge strane crno-beli će pokušati da ponove partiju iz 158. derbija i da eventualnom pobedom učine trku za titulom nešto zanimljivijom.

U susret duelu Zvezde i Partizana uporedili smo vrednost timova večitih rivala.

Prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" Crvena zvezda ima daleko skuplji tim od Partizana. Vrednost crveno-belih je čak 52.1 milion evra, dok crno-beli vrede više nego duplo manje, 24.55 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Najvredniji igrač Crvene zvezde

Vladan Milojević u svom timu ima čak 22 igrača koji vrede preko milion evropskih novčanica, a listu predvodi Ričmond Boaći čija se vrednost procenjuje na 4.000.000.

Sa druge strane Bata Mirković ima dosta manje "milionera". Samo desetorica prvotimaca Partizana imaju vrednost od preko milion evra, a najskuplji je Danilo Pantić čija tržišna vrednost se procenjuje 2.75 miliona evra. Ipak, on se vodi kao igrač Čelsija, pa od igrača koji pripadaju crno-belima ističe se Nemanja Miletić sa tržišnom cenom od 2.5 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Ko bi rekao da je on najskuplji u Partizanu?

Iako je Zvezda u ovom trenutku daleko skuplja od Partizana, poznato je da fudbal ne igraju ni brojke ni novac, pa nas na Marakani u subotu zasigurno čeka neizvesna i kvalitetna utakmica dva najveća srpska kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading