Lekip nema dilemu - Tadić BOLJI od Ronalda!

Autor:

Sport

13.03.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski list "Lekip" strog je pri ocenjivanju nastupa fudbalera i davanju visokih ocena, a koliko cene Dušana Tadića pokazuje podatak da je dobio veću ocenu od Kristijana Ronalda, uprkos het-triku Portugalca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Samo devet puta u svojoj istoriji "Lekip" je dao maksimalnu ocenu - desetku, fudbalerima za njihov nastup. Među devet odabranih našao se i naš Dušan Tadić nakon fantastične partije protiv Real Madrida u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona. 

Svi su smatrali da će broj "desetki" biti dvocifren nakon sjajne partije Kristijana Ronalda protiv Atletiko Madrida u kojoj je postigao het-trik i pomogao svom timu da dođe do ogromnog preokreta i nadoknadi zaostatak od dva gola iz Madrida. 


Međutim, "Lekip" je dao ocenu devet za nastup Portugalca u pomenutoj utakmici, tako da se još jednom pokazalo kakav je zapravo meč odigrao srpski reprezentativac.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading