Stojković pred plej-of: Radnički je sa razlogom drugi, ne obaziremo se na priče!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

11.04.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće na svom terenu ekipu Radničkog u subotu, 13. aprila, od 18 sati u prvoj utakmici plej-ofa.

RepublikaFoto: Starsport

Fudbaler crveno-belih Filip Stojković ističe da se na Marakani uveliko spremaju za ovaj duel.

- Treniramo i pripremamo se za ovu utakmicu naporno, kao što smo to radili i za svaku drugu do sada. Mnogo puta smo tokom sezone pokazali da znamo da se nosimo sa pritiskom i sa gustim rasporedom. Naravno, sada svi pričaju o utakmici sa Radničkim, dodeljuju joj epitet odlučujuće, glavana je tema svuda, ali mi ne obraćamo mnogo pažnje na to. Fokusirani smo na rad, koncentrišemo se kako bismo bili što spremniji za meč, jer znamo da nas ne čeka lak posao - rekao je defanzivac, a potom dodao:

- Radnički je sa razlogom drugoplasirana ekipa Superlige, ima dobar tim i beleže odlične rezultate tokom cele sezone. Zato verujem da nas čeka prava borba na terenu i da će svi ljubitelji fudbala uživati u lepoj predstavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading