Partizan mora da slavi ako želi borbu za Evropu, ali...

Autor: Informer.rs

Sport

29.04.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred fudbalerima Partizana je veliki izazov... Tim iz Humske u sredu (18.00) igra protiv Mladosti iz Lučana, a pred meč koji bi mogao da reši i plasman u Evropu trener crno-belih Savo Milošević ima mnogo problema.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Crno-beli su pred imperativom pobede, jer se trenutno nalaze van zone koja obezbeđuje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope u narednoj sezoni.

Partizan je peti sa 30 bodova, dva manje od narednog protivnika, koji se nalazi na trećem mestu. Između je Čukarički sa 31 bodom.  

U možda i presudnom meču za izlazak u Evropu u sezoni 2019/2020, Partizan će biti oslabljen.

Savo Milošević neće moći da računa na mladog štopera Strahinju Pavlovića, koji je isključen u 160. večitom derbiju. Takođe, suspenzije zbog žutih kartona su zaradili i vezista Aleksandar Šćekić i levi bek Slobodan Urošević.

Neizvesno je i kada će se u tim vratiti iskusni štoper Mark Valijente i krilni vezista Goran Zakarić, koji imaju probleme sa povredama.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading