Da li se Pantić vraća u Čelsi ili ostaje u Partizanu?!

Autor: Informer, Republika

Sport

28.04.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se ne zna da li će Danilo Pantić i naredne sezone nositi dres Partizana, a problem u pregovorima predstavlja visoko obeštećenje koje je postavio njegov klub Čelsi.

RepublikaFoto: Starsport

Odlični vezista ima ugovor sa Čelsijem, a nakon pozajmice koja istiće ovog leta londonski klub traži čak tri miliona evra za slobodu svog igrača, na koga ne računaju u narednom periodu. Jasno je da se crno-beli nalaze u teškoj finansijskoj situaciji, međutim, imaju ideju za eventualni dogovor.

U Humskoj se provlači nekakva ideja, po kojoj bi Partizan skupio ili pozajmio novac da isplati obeštećenje Čelsiju i zadrži Pantića tokom letnjih kvalifikacija, a zatim “preproda” fudbalera za veću sumu i na taj način zaradi.

To bi značilo da naredog leta agenti igrača moraju da "donesu" jaku ponudu za svog klijenta ili, pak, sam Partizan poslovnog partnera koji bi za mladog reprezentativca ponudio više od pomenuta 3.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading