Sa Banovog na Topčidersko brdo: Obeštećenje prepreka Partizanu

Autor:

Sport

30.04.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan bez sumnje tokom leta očekuje rekonstrukcija igračkog kadra, ali će se poslovni potezi vući u skladu sa finansijskom situacijom, koja, malo je reći, nije sjajna.

RepublikaFoto: Starsport
FK Čukarički

Novi sportski direktor se za sada ne nazire, ali ipak se u medijima pojavljuju imena potencijalnih pojačanja.

Kako saznaje "Telegraf", velika želja uprave kluba iz Humske je krilni fudbaler Čukaričkog Samjuel Ovusu, koji se u više navrata odlično pokazao upravo u duelima protiv Partizana.

Fudbaler iz Gane bio je na meti Partizana i 2016. godine, ali je tada iz Radnika prešao u Genčerbirligi, gde se nije najbolje snašao, pa se vratio u srpski fudbal, tačnije Čukarički.

Ovusu ima 23 godine, a ugovor sa "brđanima" ga veže do juna 2020. godine. Upravo to je "kamen spoticanja" upravi Partizana, jer je neophodno da se plati obeštećenje. Spekuliše se o cifri od milion evra, koja je u ovom trenutku prevelika za upravu kluba iz Humske. Da li će doći do nekog kompromis pokazaće nedelje pred nama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading