Crno-bele muke: Savo ima glavobolje pred meč sezone!

Autor:

Sport

29.04.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ove srede igraju jako bitan meč protiv Mladosti iz Lučana u direktnom okršaju za četvrto mesto Superlige Srbije koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Međutim, trener crno-belih Savo Milošević imaće mnogo problema u sastavljanu tima

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Duel 34. kola Superlige Srbije biće jako bitan za fudbalere Partizana koji su nakon poraza u 160. večitom derbiju ostali na petom mestu, a ukoliko bi tu ostali ne bi došli u priliku da se bore za Evropu naredne sezone.

Nakon drugog žutog kartona protiv Crvene zvezde Strahinja Pavlović neće biti u sastavu ekipe Sava Miloševića, ali tu nije kraj mukama treneru crno-belih.

Pored Pavlovića, na "hlađenje" će još jedan defanzivac, Slobodan Urošević i zadnji vezni Aleksandar Šćekić. Njih dvojica nisu bili u sastavu ekipe za utakmicu protiv Radničkog iz Niše, jer je Miloševićželeo da ih ‘sačuva’ za okršaj sa ‘večitim’ rivalom. Oba igrača su ipak požutela protiv Crevne zvezde i neće moći da konkurišu za mesto u timu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading