Crno-belima se ovo neće svideti: U borbi za Evropu Partizanu sudi zvezdaš!

Autor:

Sport

29.04.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u sredu od 18 časova očekuje jedna od najvažnijih utakmica u sezoni. Na stadion crno-belih dolazi lučanska Mladost.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa 160. večitog derbija

Ovaj meč može biti odlučujući za plasman jednog ili drugog tima u evropska takmičenja naredne sezone.

Mladost je trenutno trećeplasirana sa dva boda više od petog Partizana. Lučanci u duel sa crno-belima ulaze u odličnoj formi, u prošlom kolu savladali su Vojvodinu.

Partizan je u blago rečeno katastrofalnom nizu i ovo će praktično Savu Miloševiću biti sve ili ništa. Crno-beli su u prošlom kolu doživeli poraz u večitom derbiju, a samo par dana pred isti poraženi su od Radničkog iz Niša sa 3:1. Da im ni u ovom meču neće biti lako dokaz je odluka Superlige da za utakmicu sezone delegira arbitra koje je široj javnosti poznat kao veliki zvezdaš. 

Mladost se nalazi na trećoj poziciji i ima dva boda više od petog Partizana

Superliga je u ponedeljak objavila da će pravdu u humskoj u sredu deliti Zoran Široki.

Široki je svojevremeno od strane Partizana etiketiran kao navijač Zvezde zbog fotografije sa evroligaške utakmice košarkaša crveno-belih.

Podsećanje na njegovo opredeljenje crno-beli su dali neposredno pre utakmicu sa Radničkim u Humskoj 2017. godine, zavrešene pobedom crno-belih 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading