Rio opleo po Van Dajku: Kriminalno...

Autor:

Sport

02.05.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Premijer lige za ovu sezonu, Virdžil van Dajk, našao se na udaru Rija Ferdinanda posle teškog poraza Liverpula na Nou Kampu (3:0). Barsa je isprašila engleski klub, a Ferdinand, nekadašnji komandant odbrane Mančester junajteda, obrušio se posle meča na Van Dajka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rio Ferdinand

Nesporno, Ferdinand je u pravu kada krivi Holanđanina za prvi gol Barselone, ali možda je sveukupno preterao u osudi.

- Virdžil van Dajk ovde pravi veliku grešku. On vidi Suareza, koji pokazuje gde želi loptu. Nije to raketna nauka, pa čovek mu je ispred nosa! To je tvoj čovek, ovaj sa devetkom na leđima. Van Dajk stoji kriminalno u ovoj situaciji - grmeo je Ferdinand u studiju BT sporta posle utakmice.

I nije tu stao nekadašnji engleski reprezentativac.

- Van Dajk mora da bude oči i uši Matipu u ovoj situaciji. Navedi Matipa gde da stane da bi blokirao loptu na prvom mestu, ali ako to ne prođe, moraš da znaš gde ti stoji igrač. Siguran sam da će i on biti razočaran ovom partijom - rekao je Rio Ferdinand.

Prilično oštre osude igrača kojem je Leo Mesi u finalu Lige šampiona pobegao i postigao gol – glavom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading