Poketino: Nismo imali sreće, fudbal je surov - ovo neće uticati na meč sa Ajaksom!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

04.05.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino smatra opravdanim odluke sudije da isključi dva njegova igrača u meču protiv Bornmuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ekipa Edija Hauija slavila je u meču 37. kola sa 1:0. Spursi su meč završili sa devetoricom igrača, pa su pretrpeli treći poraz u nizu, peti u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima.

- Ne možemo da pričamo mnogo, moramo da se pripremimo za naredni meč. Igrali smo dobro prvih 40 minuta, stvarali smo šanse, ali nismo mogli do gola. Fudbal može da bude surov, postigli su gol u poslednjem minutu. Moramo da nastavimo dalje - kazao je Poketino.

Na pitanje šta misli o isključenjima Sona i Fojta, koji su dobili direktne crvene kartone, argentinski stručnjak je rekao:

- Nemam šta da kažem. Poštujem odluku sudije. Moje mišljenje je da to i moramo. Ne možemo sada ništa da promenimo. Ponavljam, moramo da poštujemo ono što su sudije odlučile. Nismo imali sreće. Branili smo se sa devet igrača koliko smo mogli.

Poketino ipak smatra da ovaj rezultat neće uticati na drugi polufinalni meč protiv Ajaksa u Ligi šampiona.

- Neće. Moramo da budemo spremni za sredu. Treći smo u Premijer ligi, takmičimo se za mesto među najbolja četiri tima i u polufinalu smo najjačeg evropskog takmičenja. Ako pogledate prvu utakmicu ove sezone, bili bismo srećni da dođemo u ovu poziciju.

Totenhem pred poslednje kolo ima 70 bodova. Ukoliko Čelsi bude bolji od Votforda, preuzeće treću poziciju na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading