PL: Mitrovićev Fulam pao nakon jednog gola - Vest Hem razbio Sautempton!

Autor:

Sport

04.05.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vest Hema ubedljivo su savladali Sautempton sa 3:0, dok su Vulvsi pobedili Fulam rezultatom 1:0 u 37. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Vest Hem je od početka zaigrao agresivno i to se isplatilo već u 16. minutu. Mark Nobl je uputio sjajan pas za Marka Arnautovića, koji je rutinski zatresao protivničku mrežu za 1:0.

Vođstvo je u 69. minutu duplirao Arnautović svojim drugim golom na utakmici, ovoga puta je pogodio nakon dosta sreće i odbitka. Samo tri minuta kasnije pitanje pobednika je u potpunosti bilo rešeno, pošto je konačan rezultat postavio Rajan Frederiks.



Znatno neizvesnija borba viđena je na meču Vulvsa i već otpisanih fudbalera Fulama. Bilo je mnogo prilika na obe strane u prvom delu igre, nešto više pred gostujućim golom, ali je prvo poluvreme okončano bez postignutog gola.

Ključni detalj dogodio se u 75. minutu kada je pobednički gol postigao Belgijanac Leander Dendonker. Srpski napdač Aleksandar Mitrović odigrao je svih 90 minuta u ekipi Skota Parkera, međutim nije uspeo da se upiše u strelce ovoga puta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading