Zvezdin prvi pik ne pristaje na manju platu: PREGOVORI PROPALI

Autor:

Sport

06.05.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nema ništa od dogovora između Crvene zvezde i standardnog defanzivca Radničkog iz Niša Radovana Pankova, pošto je u prvoj fazi pregovora zapelo u vezi sa visinom plate srpskog fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Zvezda je osvojila šampionsku titulu i već razvija strategiju kako da na vreme oformi tim pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi na listi je Pankov, a saglasnost za njegov transfer dao je i Radnički iz Niša, koji je pristao da visina trensfera bivšeg omladinca Vojvodine iznosi 300.000 evra.

Zatim se prešlo na fazu pregovora gde je fudbaler pokušao da izdejstvuje željene lične uslove, a oni se razlikuju od Zvezdinih planova za 5.000 evra na mesečnom nivou.

Pankov je naime "zacrtao" da mu mesečna plata na "Marakani", gde je u ponedeljak boravio, bude 15.000 evra, dok su u Zvezdi spremni da mu ponude ugovor gde će primati za trećinu manje od zahtevane.

To je dovelo do toga da bivši omladinski reprezentativac Srbije napusti najveći srpski stadion bez postignutog dogovora, ali pošto obe strane ne žure, čeka se naredna runda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading