Ogromna čast za Vladana Milojevića koja će baciti senku na sezonu za pamćenje

Autor:

Sport

07.05.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević najverovatnije će dobiti tu čast da se obnovljeni stadion u njegovom rodnom gradu Aranđelovcu nazove po njemu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Trofejni stručnjak je ove sezone odbranio trofej sa Crvenom zvezdom, a prema najavama predsednice FK Šumadije Marije Preković, postoje ogromne šanse da ovaj Aranđelovčanin za života dobije veliku čast.

- Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba. Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevica i ne bih imala ništa protiv da novo fudbalsko zdanje u Aranđelovcu ponese njegovo ime - rekla je Prekovićeva gostujući u emisiji "Stadionska groznica".

Milojević je rođen pre 49 godina u Aranđelovcu, a tokom fudbalske karijere nosio je dresove Radničkog iz Beograda, PAS Janjine, Kalamate, Crvene zvezde, Apolon Smirnisa, Panatinaikosa, solunskog Iraklisa i Akratitosa. dok je trenerski put gradio od Javora, Čukaričkog, Omonije i Panioniosa pre nego što je na leto 2017. preuzeo Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading