Samo jednog fudbalera navijači Reala žele više od Jovića!

Autor:

Sport

20.05.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevskom" klubu je ove godine pala kruna sa glave! Real Madrid je ispao u osmini finala Lige šampiona, u prvenstvu su bili tek treći, dok su takmičenje u Kupu kralja okončali eliminacijom od Barselone u polufinalu. Vreme je za rekonstrukciju tima, a sve su glasnije priče o pojačanjima, a sada su i navijači dali svoj sud koga žele na "Santjago Bernabeu". Samo jednog fudbalera navijači Reala žele više od srpskog napadača, Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović pred vratima Reala!

Naime, navijači su u anketi koju je sproveo "As" dali najviše glasova Edenu Azaru, kog bi najradije videli na "Santjago Bernabeu".

U anketi je učestvovalo 160.000 navijača, a skoro svaki treći (53.700) bi sledeće sezone u klubu želeo da vidi belgijskog reprezentativca.

Njihova želja bi mogla veoma brzo da se ispuni jer je Azar nakon sedam sezona u redovima Čelsija odlučio da promeni klub.

Odmah iza Azara na drugom mestu liste želja Realovih navijača je naš mladi napadač Luka Jović, koji je dobio 34.700 glasova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Prema pisanju španskih medija i ovaj je posao pred realizacijom, a 21-godišnji fudbaler Ajntrahta trebalo bi da se preseli u Madrid za 60 miliona evra. Sredinom aprila ove godine Ajntraht je zvanično otkupio Jovića od Benfike za sedam miliona eura, a sada ga prodaje Realu. Trebalo bi da Nemci zarade 48 miliona evra, a preostalih 12 ide Benfiki.

Na trećem mestu po broju glasova kao naredno pojačanje je Danac Kristijan Eriksen (25.300), a zanimljivo, na tek četvrtom je brazilski majstor Nejmar, koji je dobio 16.900 glasova. Sledi vezista Liona Tanguj Ndombele (16,400), a tek na šestom je Pol Pogba sa 13.800 glasova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading