OBJAVLJEN SNIMAK IZ HOTELSKE SOBE - NEJMAROV PAKAO!

Autor:

Sport

07.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au, šta je sve snašlo brazilskog superstara Nejmara (27), kom se život preko noći pretvorio u pakao. Nakon što je prošle nedelje optužen za silovanje u Parizu, pojavio se video-snimak iz hotelske sobe na kojem Brazilac nogom iz ležećeg položaja udara devojku koju je navodno seksualno napastvovao 15. maja, nakon što ga je onda dvaput udarila i bacila staklenu čašu na njega.

Nejmar

- Ne, ne, ne udaraj me - branio se s kreveta zatečeni Nejmar, a menekenka Nažili Trinidad je besno uzvratila:

As "karioka" propušta Kopa Amerika zbog povrede zglob

 

- Ne? Hoćeš da me udariš, je l' tako? Hoćeš da me udariš. Udariću ja tebe, ti znaš zašto. Zato što si me juče prebio!

Nekoliko trenutaka kasnije Nejmar je ustao i odgurnuo je, nakon čega se video prekida. As PSŽ je dan kasnije demantovao da je bilo koga silovao u luksuznom pariskom hotelu "Sofitel Paris Arc Du Triomphe", u koji je, prema ESPN, došao u alkoholisanom stanju, te pokušao da siluje zemljakinju koju je upoznao na Instagramu i platio joj avionsku kartu do Grada svetlosti.

Inače, tu nije kraj Nejmarovom hororu jer je u prijateljskom meču sa Katarom (2:0) doživeo rupturu ligamenata zgloba, pa je u suzama već u 18. minutu napustio teren i propustiće Kopa Amerika, koji počinje 15. juna u Brazilu.

Nažili duguje 10.000 dolara!

Manekenka Nažili Trinidad, koja je optužila Nejmara za silovanje rekavši u policiji da je ona majka i ćerka, dobro je poznata policiji i sudovima u Brazilu. Protiv nje se već vode dve parnice, kao i postupak zbog izbacivanja iz stana, prenose mediji. Navodno je dužna 10.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading