Krstajić: Razići ćemo se prijateljski!

Autor: Sportski žurnal

Sport

13.06.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šetvrtak je dan odluke! Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić oglasio se povodom njegove izvesne smene. Ukoliko do toga dođe, rastanak sa Fudbalskim savezom Srbije proći u prijateljskom tonu, rekao je Krstajić.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajiću se drma "presto"

Kako je naveo u izjavi "Sportskom žurnalu", niko ne može da poremeti njegove dobre odnose sa predsednikom FSS-a Slavišom Kokezom.

- Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane - rekao je Krstajić.

Kakav god bude ishod sastanka Stručne komisije FSS-a u 14 sati, Krstajić će biti spreman.

- Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos  sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti - rekao je selektor Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Srbije

On je dodao da će uvek biti najveća podrška državnom timu.

- Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije - rekao je Krstajić.

Selektor Srbije se ne kaje što je u Ljvovu izašao u neobičnoj formaciji rekavši da se za nju pripremao mesec dana i da su je igrači prihvatili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading