Zvezda nudi veteranu milion i po za ugovor!

Autor:

Sport

14.06.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni kapiten Remsa i dugogodišnji reprezentativac Togoa je velika želja crveno-belih. Francuski mediji javljaju da Roma ima na stolu ponudu sa Marakane teško preko 700.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor. Skoro 1.500.000 evra za dve godine. I još nije siguran da li da je prihvati...

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fudbaleri Zvezde

Romao ima još godinu dana ugovora sa Remsom koji je imao sezonu iznad svih očekivanja. Romao je igrao na 36 od mogućih 38 mečeva i bio jedan od nosilaca igre. Iako u poznim igračkim godinama, reprezentativac Togoa je igrao u životnoj formi. Rems želi da ga zadrži, ali mu nudi samo jednogodišnji ugovor dok Zvezda nudi saradnju na dve godine. 

Ako prihvati ponuđeni ugovor, Roma će uz Marka Marina biti najplaćeniji igrač u srpskom fudbalu. S obzirom na njegove godine, Zvezda verovatno neće ostvariti nikakvu finansijsku dobit kada bude odlazio, ali bi zato mogao da bude ogromna prevaga na terenu. U njegove kvalitet je dobro upućen Vladan Milojević iz vremena kada su bili rivali u Grčkoj dok je Romao igrao za Olimpijakos sa Benom i Marinom, a Zvezdin strateg trenirao Panionios.

Verovatno je Zvezdin trener dao zeleno svetlo za dovođenje veziste koji ima ogromno iskustvo i mogao bi da bude prevaga u evropskim okršajima. Romaov dolazak bi značio da mesto u prvoj postavi gube Branko Jovičić ili Dušan Jovančić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading