Hoćete Lamparda? Može, al prvo keš na ruke!

Autor:

Sport

14.06.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu engleski i italijanski mediji Čelsi će ostati bez Mauricija Sarija koji navodno već ima dogovor sa Juventusom. Ako na drugoj strani Čelsi želi da Frenk Lampard bude novi menadžer moraće da plati obeštećenje Derbi Kauntiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Dok je prelazak Mauricija Sarija iz Čelsija u Juventus pitanje dana, još nije sasvim sigurno da li će Čelsi zaista dovesti Frenka Lamparda na poziciju menadžera. Legendarni fudbaler je odlično vodio Derbi Kaunti ove sezone u Čempionšipu i prvi je kandidat da postane novi menadžer Čelsija, ali će "plavci" za njegov potpis morati da plate četiri miliona funti. 

Inače ovo obeštećenje i ne bi trebalo da bude preveliki problem za Čelsi jer će Juventus navodno platiti pet miliona funti za Mauricija Sarija. 

Lampard je inače četvrti po broju nastupa za Čelsi. On je igrao za "plavce" 648 puta, treći je strelac kluba sa 211 golova i osvojio je tri titule šampiona Premijer lige i jednom Ligu šampiona. Uz Džona Terija Frenk je tvorac modernog Čelsija koji je pretendent na titulu od dolaska bogatog ruskog vlasnika Romana Abramoviča. 

Popularni Lamps je često govorio da ima veliku želju da predvodi sa klupe klub za koji je igrao od 2001. do 2014. godine.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading