Milojević o velikoj prednosti Suduve!

Autor:

Sport

18.06.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa dobro poznatim rivalom, litvanskom Suduvom.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Prvi susret će se igrati 9. ili 10. jula u Marijampolu, a revanš 16. ili 17. jula na stadionu „Rajko Mitić“.

Crveno-beli su u prošlogodišnjem dvomeču eliminisali Suduvu ukupnim rezultatom 5:0.

Strateg srpskog šampiona Vladan Milojević analizirao je rivala i naglasio da se radi o dobrom protivniku.

– Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu je Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika. Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati. Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji, i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama. Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budemo maksimalno fokusirani za obe utakmice, rekao je Milojević za klupski sajt.

Prošle sezone u dvomeču Zvezda je slavila sa 5:0

Iskusni stručnjak je naglasio da je Suduva u takmičarskom ritmu, a da će njegove ekipa kroz prijateljske mečeve pokušati da dođe do potrebnog nivoa forma.

– Dobro je što su igrači motivisani, sve zahteve koje postavljam pred njih izvršavaju vrlo lako. Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice. Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, dodao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading