Zapelo oko transfera Edina Džeka: Roma neće da spusti cenu, Inter neće da plati više!

Autor:

Sport

20.06.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori između Intera i Rome oko Edina Džeka su zvanično započeli, ali su dve strane još uvek prilično daleko od konačnog dogovora, a niko ne želi da odstupi previše od svojih zahteva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

U Romi ne kriju da žele da se odreknu visoke plate iskusnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali od Intera zahtevaju okruglo 20.000.000 evra, do je sa druge strane Đuzepe Marota ponudio upola manje, pa je razlika između dve pregovaračke strane u ovom trenutku čitavih 10.000.000 evra.

Vučica je pokušala u pregovore da uvuče Andru Pinamontija i Jonuca Radua, dok su sa druge strane Nerazuri ponudili Davidea Merolu, ali to nije nešto što se svidelo predstavnicima Rome, pa je jasno da je konačan dogovor u ovom trenutku u pravom ćorsokaku.

Sa druge strane, Roma već traži zamenu za Kostasa Manolas, a glavni pik je defanzivac Betisa Mark Bartra. Pregovori su počeli, a obeštećenje mi trebalo da iznosi između 20.000.000 i 25.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading