Iz Vovodine potvrdili: Lalatović hoće Partizanovog heroja u svom timu!

Autor:

Sport

25.06.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom preuzimanja funkcije sportskog direktora Vojvodine Nikola Lazetić je najavio visoke ambicije. Prva pojačanja su stigla, Nenad Lalatović se vratio, ali tu nije kraj.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Lazetić je potvrdio da je novosadska "stara dama" zainteresovana za Bojana Ostojića, koji još uvek nije postigao dogovor sa Partizanom o produžetku saradnje.

- Nikola Drinčić trenira sa ekipom na Zlatiboru. Stižu Nemanja Vučić iz Zemuna, Jovan Kokir iz Partizana, Petar Bojić iz lučanske Mladosti… Nije tajna da želimo Bojana Ostojića iz Partizana, a potreban nam je još jedan bek… Videćemo, to treba da se kompletira do odlaska na drugu fazu priprema u Sloveniji-rekao je Lazetić za "Sportski žurnal".

On je dodao da će nekolicini igrača biti ponuđen produžetak saradnje, uključujući i Bojana Matića, kojeg su želeli crno-beli.

– Matiću, koji ima uovor još godinu i po, ponudićemo produženje za šest meseci. Isto ćemo učiniti u slučaju Saničanina, Neškovića, Lazarevića…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading