Navijači Ajntrahta pokazali koliko vole klub!

Autor:

Sport

26.06.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta postali su pravi hit krajem prethodne sezone kada su iz nedelje u nedelju iznenađivali mnoge svojom vernošću. Pokazali su Nemci dokle mogu da idu za svoj voljeni klub, a to su uradili i pred početak nove takmičarske godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Ajntrahta

Navijači kluba iz Frankfurta ponovo su pokazali na delu kako izgleda vernost svom klubu. Oni su za svega tri sata uspeli da razgrabe čak 40.000 ulaznica za mečeve njihovog tima u Ligi Evrope.

To znači da će Valdštadion kapaciteta 48.000 biti dupke pun sledeće sezone kada se budu igrale utakmice na međunarodnoj sceni, a jedan od prvih rivala u kvalifikacijama trebalo bi da im bude niški Radnički koji najpre mora da eliminiše estonsku Floru.

Istovremeno, sa prodajom sezonskih karata za Ligu Evrope, prodaju se i one za domaće utakmice u Bundesligi, a ni tu uprava Orlova ne stoji loše, pošto su prodali preko 30.000 karata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading