Šampion Evrope promovisao prvo pojačanje!

Autor:

Sport

27.06.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umeli su nedavno da obore rekorde za golmane i štopera, ovog puta Liverpul je krenuo znatno opreznije, pa će prvo pojačanje Redsa za narednu sezonu biti 17-godišnji Sep van der Berg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul

U stvari, Van den Berg nije toliko pojačanje za narednu sezonu koliko za sve one kasnije. Supertalentovani štoper je u Holandiji već zaslužio da ga nazivaju novim Matijsom De Lihtom, pa su Redsi požurili da ga uzmu dok je još jeftin. Transfer će inicijalno koštati svega 1.900.000 evra, mada bi ta suma mogla da postane značajno veća u zavisnosti od toga kako se Van den Berg bude razvijao na Enfildu.

Pitanje je čak i da li će prvu sezonu provesti sa najjačim timom ili će isprva biti u mladom timu ili možda negde na kaljenju?

Bitno je da je Liverpul završio posao, a uprkos skromnoj cifri nije to baš bilo toliko jednostavno, pošto su posle 15 utakmica za prvi zim Zvolea na Van den Berga jurišali i Bajern, Ajaks i PSV.

Ali kako da odbiješ šampiona Evrope?
- Iskreno, kad su me zvali mislio sam da se neko šali -  iskren je 17-godišnji štoper sa svojih 189 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading