Skandal: Hrvatski trener naplaćivao fudbalerima mesto u prvom timu!

Autor:

Sport

28.06.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Hrvatske i doskorašnji trener Klub Briža Ivan Leko je u centru skandala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Leko

Kako prenose belgijski mediji,  hrvatski trener Ivan Leko dobijao je novac na račun kada bi pojedini igrači odigrali određeni broj utakmica za Klub Briž, koji je vodio od 2017. do 2019. godine.

Navodno, u pitanju su hrvatski igrači Ivan Tomečak i Karlo Letica, od čijih je transfera dobio novac, odnosno belgijski fudbaler Mats Rits. Navodi se da je Ivan Leko zbog toga bio u policiji na ispitivanju, što je potvrdio i njegov advokat Valter van Stenbriž.

- Klub nikad nije čuo za ovakvo nešto ni u tom učestvovao.  Ivan Leko je nekoliko puta demantovao takve optužbe. Klub čeka dalji razvoj situacije i istrage ti ništa ne želi da komentariše - poručili su iz Klub Briža.

Ivan Leko je inače sa Klub Brižom osvojio titulu i dva kupa u Belgiji, ali je od 1. juna 2019. preuzeo Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ranije je bio osumnjičen za nameštanje utakmica zbog čega je proveo noć u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading