Grujić i Herta zajedno još jednu sezonu!

Autor:

Sport

29.06.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić je odlučio gde će nastaviti karijeru. Srpski vezista je izabrao da i sledeće sezone nosi dres Herte!

Marko Grujić

Imao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde još nekoliko ponuda, ali je vođen čisto sportskim motivima rešio da nastavi kontinuitet dobrih igara u bundesligašu iz Berlina.

Grujić je prošlog leta stigao u Nemačku na pozajmicu iz Liverpula posredstvom novog menadžera Falija Ramadanija i odigrao dobru sezonu na jednogodišnjoj pozajmici. Da nije bilo problema sa povredama, utisak bi bio još bolji. Tadašnji trener Pal Dardai ga je etiketirao kao najboljeg veznog igrača koji je igrao za Hertu u poslednjih 20 godina, poredio ga sa Štefanom Efenbergom, a sportski direktor Mihael Prec nizao komplimente na račun Srbina. Bio je i četiri puta u konkurenciji za bundesligaškog novajliju meseca.

Dobre igre su mu podigle rejting, što je na neki način stvorilo problem Herti koja je za njegovu pozajmicu letos platila Liverpulu 1.000.000 evra, ali nije mogla da parira finansijski jačim klubovima za ovo leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading