Nema preča posla: Murinjo "skautira" na Vimbldonu!

Autor:

Sport

05.07.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni teniski stručnjak, Žoze Murinjo očigledno ima dosta slobodnog vremena. Pošto živi u Londonu, nije mu bilo teško da prošeta do vimbldonskih terena i pogleda neki od mečeva ili treninga u Aorangi parku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo "ubija" vreme na Vimbldonu

Nedavno je na Kvinsu imao priliku da gleda Endija Marija, a ni na Vmbldonu nije prošapo neopaženo, pa su ga pitali šta misli o Rafaelu Nadalu koji je među teniserima poznat kao veliki ljubitelj fudbala.

- Srećan sam što nije, a mislim da je mogao da postane fantastičan fudbaler. Njegov stric Migel Anhel je bio moj igrač u Barseloni 1996, tako da znam da Rafa može da dobro igra i fudbai- rekao je Murinjo.

Portugalac dodaje da je bolje što se sve ovako završilo, da je Rafa jedan od najboljih igrača svih vremena.

- Snaga koju ima, mentalne sposobnosti, veštona, sve to je moglo da ga odvede na put dobrog fudbalera. Hvala bogu što nije. Jer onda ne bi bio ovo što je danas u svetu tenisa- zaključio je Portugalac.

Rafin stric Migel Anhel Nadal odigrao je više od 200 utakmica za Barselonu u periodu od 1991. do 1999. godine, a igrao je i za Majorku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading