Partizan dobio dopis od FSS o tituli iz 1946.godine: Čekaju nas porođajne muke, carski rez i to bez epidurala

Autor:

Sport

11.07.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan dobio je od FSS dopis o priznavanju titule prvaka Srbije iz 1946. godine i preko potpredsednika Vladimira Vuletića najavio žalbu sudu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Nakon skoro dva meseca od Skupštine FSS, na kojoj je Zvezdi pripisana titula, Vuletić je otkrio da je u klub stigao dopis i takvu odluka opisao kao "blasfemičnu".

- Šta je to što je opredelilo FSS da odluku krije od javnosti i ne objavljuje je? Krije da je ne pošalje zainteresovanom Partizanu? Četiri puta smo zahtevali da nam se dostavi odluka i mesec i po dana niko nam nije odgovarao - rekao je Vuletić novinarima na pripremama Pohorju, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da je takva odluka gaženje svih načela i pravnih normi.

- Brojimo rok koji je predviđen za odgovarajuću tužbu, podnećemo je u najskorije vreme. Krećemo u pravnu bitku. Čekaju nas porođajne muke, carski rez i to bez epidurala - poručio je Vuletić i citirao Jašu Tomića, 

- Neka je proklet svako ko hoće rata lakomog, pustog i voli krv, ali neka je proklet i onaj koji rata neće, kad ga gaze brutalno kao sitnu crv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading