NEKA SMO I TO DOČEKALI: Saga Grizman ZAVRŠENA

Autor:

Sport

12.07.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi ugledni francuski list španski šampion Barselona odlučila je da posle napornih pregovora aktivira klauzulu od 120 miliona evra za vedetu Atletiko Madrida Antoana Grizmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Transfer koji se krčkao već mesecima najzad je okončan. Vest koju je objavio "L'Equipe" potvrdili su i mnogi drugi mediji, među njima i "Sky Sports", tako da se može reći da je Barselona konačno dobila prvo veliko pojačanje u ovom prelaznom roku.

Iako se praktično već od početka godine znalo da su se Francuz i Barselona dogovorili, prvo se čekalo da se sve ozvaniči posle 1. jula kada je iznos klauzule sa 200 pao na 120 miliona evra. Potom je Barselona želela da izdejstvuje da ovaj iznos plati u ratama, što su iz Atletika odbili i pretili da radikalizuju situaciju. Bilo je pretnji suspenzijom pošto je Francuz odbio da se javi na prozivci za novu sezonu, iako su se ranije praktično rastali klub i igrač.

Kako dodaje "L'Equipe" Kataloncima je toliko stalo da plate u ratama, da su čak ponudili sumu od 130 miliona evra, što su Jorgandžije odbile. Zbog toga su rešili da na kraju popuste i plate odjednom pun iznos, kako bi praktično izbacili Atletiko sa pregovaračkog stola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading