Tončev besan na izdanje igrača u Estoniji, nazvao ih turistima!

Autor:

Sport

13.07.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao se evropski iskorak u odnosu na prošlu godinu, desila se bruka u Estoniji. Radnički je odigrao katastrofalan meč i dozvolio Flori da sa velikim kapitalom (2:0) stigne na Čair. Veliko razočaranje vlada u klubu sa Čaira o čemu svedoče reči prvog čoveka kluba Ivice Tončeva.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Ivica Tončev

On je u izjavi za Sportski Žurnal žestoko iskritikovao igrače, rečima da su se ponašali kao turisti. Najavio je i radikalne mere.

 - Katastrofa! I od igre i od ponašanja na terenu. Kao da su igrači bili turisti na izletu, kao da rezultat nije važan, kao da će golovi i pobede padati sa neba!? Tako su igrali. Nismo dobili nijedan vazdušni duel, dozvoljavali smo da se poigravaju sa nama. Nismo stvorili nijednu šansu za gol, nijednu akciju za pamćenje. Sve je bila čista improvizacija i nemoć -  jasan je bio Tončev.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

 - Neki od fudbalera se zavaravaju da ćemo ih i dalje tolerisati. Brzo ćemo se nekima zahvaliti na saradnji. Hoću borce na svakoj utakmici. Ni meni, ni celom rukovodstvu, nisu potrebne kukavice i oni koji su jaki samo na rečima. Dosta mi je praznih i neubedljivih priča,na terenu je učinak ravan nuli - nastavio je predsednik "Nišlija."

Tim Sima Kurnića doveo je pod velik iznak pitanja dvomeč sa Ajntrahtomiz Frankfurta. Bio bi to idealan poligon za promociju Niša i Radničkog.
 - Svi oni pričaju kako su obasuti ponudama iz inostranstva, da ih klubovi jure. Kako oni zamišljaju da će im se verovati, kada su jednu ovakvu priliku da se pokažu u Estoniji prokockali za 90 minuta. Zar se tako reprezentuju klub i grad - završava Tončev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading