Tadićeva prva utakmica kao kapitena Ajaksa i odmah trofej!

Autor:

Sport

27.07.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa osvojili su Superkup Holandije pobedom nad velikim rivalom PSV-om iz Ajnhovena sa 2:0. Naš reprezentativac Dušan Tadić nosio je kapitensku traku u prvom meču ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Ekipa Ajaksa uspela je da na jako siguran i dominantan način dođe do prvog trofeja u novoj sezoni. Izabranici Erika ter Haga osvojili su Superkup Holandije pobedom nad PSV-om sa 2:0 i tako najavili još jednu uspešnu godinu.

 

 

Koliko je nedostajao takmičarski fudbal momcima iz Amsterdama videlo se već na samom početku meča jer je Kasperu Dolbergu trebalo samo 60 sekundi da pogodi mrežu "filipsovaca" i donese prednost svom timu.

Naš Dušan Tadić odigrao je sjajan meč na kom je nosio i kapitensku traku, pa je tako moguće da će baš on imati čast da tokom predstojeće sezone predvodi "kopljanike" ka novim uspesima.

 

 

Pobedu i konačan rezultat potvrdio je Deni Blind koji je u 53. minutu postigao gol, a VAR potvrdio da slavlje na "Johan Krojf" areni može da počne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading