Problemi... Nema više igranja utakmica u organizaciji FSS na Kosovu!

Autor:

Sport

28.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez takozvanog Kosova (FSK) neće dozvoliti da se na Kosovu igraju utakmice u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije (FSS), rekao je predsednik FSK Agim Ademi posle najava da će se fudbalski klub Trepča iz Kosovske Mitrovici takmičiti u Srpskoj ligi grupa Zapad.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbalski savez Srbije

Ademi je istakao da će Fudbalski savez tzv. Kosova učiniti sve da spreči da se na Kosovu održavaju mečevi "susedne zemlje".

- Kao savez, mi smo otvoreni za sve srpske klubove sa Kosova. Ako dođe to toga, Trepča neće moći ovde da igra Srpsku ligu. To nećemo dozvoliti - rekao je Ademi za RTK2.

On je dodao da su preduzeti svi neophodni koraci, što znači da je obaveštena policija, kao i UEFA. Ademi kaže da je siguran da UEFA neće dozvoliti održavanje utakmica Srpske lige na Kosovu.

- Razgovarao sam predstavnicima srpskog fudbala u Uefi i naravno da će biti izbora - dodao je predsednik Fudbalskog saveza Kosova.

Govoreći o sloganima koji su se čuli u Bratislavi tokom meča Lige Evrope između Slovana i Feronikelija iz Glogovca, Ademi kaže da je došlo do mešanja sporta i politike, što nije dobro.

- Gostoprimstvo domaćina je bilo dobro, ali sa tribina su se čule uvrede i slogani, a stadion nije mesto za takve stvari. Ubeđen sam da će UEFA reagovati jer je klub iz Bratislave i pre meča bio upozoren na te stvari, zaključio je Ademi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading