Iz Malatije pokušavaju da zastraše Partizan: Prepotentna poruka Turaka...

Autor:

Sport

04.08.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo lak zadatak čeka izabranike Sava Miloševića... Fudbaleri Malatije dolaze na noge Partizanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ako je sudeći po poruci koju su poslali Turci u nameri da stigne do Beograda, fudbaleri Malatije pucaju od samopouzdanja i nimalo ne respektuju protivnika.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Idemo da steknemo prednost za revanš. Cilj je da postignemo gol ili dva u gostima, jer je to mnogo važno. Mi ćemo u Beogradu da predstavljamo celu Tursku i daćemo sve od sebe. Zato želimo i da cela Turska bude uz nas, da se moli za nas - rekao je sportski direktor Ali Ravči.

Uz velike muke je Malatija eliminisala Olimpiju. Bilo je 2:2 u Turskoj, pa 1:0 u revanšu za žuto-crvene.

- Uigravamo se, igramo sve bolje i bolje kako vreme prolazi. Sigurno je da ćemo protiv Partizana biti bolji nego protiv Olimpije. Ali, jak je naš naredni rival, prvenstvo mu je u toku, dok naše još nije ni počelo. Bez obzira na sve, verujemo da ćemo ući u grupu Lige Evrope. Mnogo to želimo - poručuje Ali Ravči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading