Mihin pomoćnik: Siniša je šef, bolest mu ništa ne može, NJEGOVA JE POSLEDNJA!

Autor:

Sport

06.08.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinišina je poslednja, bila, ostala i biće, kaže Miroslav Tanjga, prvi pomoćnik Srbina, trenera Bolonje, koji u njegovom odsustvu zbog lečenja u bolnici, vodi ekipu.

Siniša Mihajlović

Po završetku dela priprema "hrtova" u Insbruku, iskoristio je dva slobodna dana, koliko je dobila cela ekipa, i skoknuo do Novog Sada, a u utorak se vraća u Bolonju.

- Najpre idem kod Siniše u posetu. On je šef stručnog štaba koji je privremeno odsutan i nadamo se i očekujemo svi da će se što pre vratiti. Zato je i upoznat sa svim detaljima vezanim za pripreme, treninge i kontrolne utakmice. Dok je prvi pogon bio na pripremama u Bolcanu i Insbruku, svakodnevno smo se čuli telefonom i razgovarali, a kad smo u Bolonji, obavezno odem kod njega - kazao je za Novosti Tanjga.

Fudbaleri Bolonje

Bolonja je na pripremama u Bolcanu i Insbruku bila po 10 dana, a u međuvremenu je provela i tri dana u svom gradu.

- U pripremnim utakmicama smo izgubili od Kelna 1:3 i pobedili Šalke i Augzburg sa po 3:2. U subotu, 10. avgusta igramo generalnu probu sa Viljarealom, pa sedam dana kasnije se odmeravamo sa Pizom u kupu, a zatim sa Veronom i na startu Serije A, 25. avgusta. Pripreme su protekle u najboljem mogućem redu i nadamo se da će se uloženi rad vratiti u vidu bodova na prvenstvenim utakmicama. Jer, momci su odnosom prema obavezama i svojim radom to zaslužili. Rekao bih da imamo sreće što imamo kompaktnu i inteligentnu ekipu, koja zna šta su joj svakodnevni zadaci i ciljevi.

Italijanski mediji su objavili da je Siniša Mihajlović povišenim tonom održao bukvicu saradnicima u video-razgovoru posle poraza u prijateljskoj utakmici od Kelna.

- Ne bih to komentarisao. I ja sam to pročitao u novinama - bilo je sve što je rekao Sinišin pomoćnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading