Borjan brutalno odgovorio Hrvatu iz Kopenhagena!

Autor:

Sport

11.08.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rešio je da odgovori Hrvatu iz Kopenhagena Karlu Bartolecu pred revanš meč trećeg kola Lige šampiona između crveno-belih i Kopenhagena

Milan Borjan

- Ne obraćam pažnju šta se piše po novinama, mi gledamo naša posla, da se pripremimo na najbolji mogući način za ovu utakmicu. Na njima da komentarišu, svako ima pravo da komentariše po novinama šta želi. Lepo je kada Bartolec ima takvo mišljenje, a mi ćemo da izađemo u utorak i pokažemo ko smo. Pokazali smo i ovde, oni se nisu ništa pitali, da nisu imali sudiju izgubili bi utakmicu. Ali, to je sve fudbal, treba da izađemo u utorak, probamo da pobedimo i prođemo dalje - rekao je Borjan za "Mozzarsport".

Iskusni čuvar mreže pohvalio je rivala.

- Oni su odlična ekipa, imaju dobre pojedince, Vindu svaka čast za takvo izvođenje penala. Retko ko bi tako smeo da izvede penal na Marakani. Svaka mu čast, treba imati veliko samopouzdanje i uraditi tako nešto. Ndoje je fenomenalan, jak, ali videli ste da nam nisu napravili nijednu šansu. E sad, nikad se ne zna, videćemo u utorak, mi ćemo da izađemo opet da se borimo.

Borjan smatra da revanš neće biti drugačiji.

- Očekujem tešku utakmicu, mislim da će oni igrati isto kao i ovde. Oni tako igraju svaku utakmicu, organizovana su ekipa, koja je dugo na okupu. Imaju Solbakena koji je takođe duže vreme u klubu i ima svoju filozofiju. Nadam se da će izaći isto kao što su i ovde, a mi treba da se pripremimo i probamo da postignemo dva gola i prođemo dalje - zaključio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading