Petarda silne Borusije na otvaranju Bundeslige!

Autor:

Sport

17.08.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan start nemačke Bundeslige imali su fudbaleri Borusije iz Dortmunda koji su na svom "Vestfalenu" potukli nemoćni Augzburg rezultatom 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Borusije

Gosti iz Bavarske su poveli već u prvom minutu golom Niderlehnera, ali je Pako Alkaser samo 120 sekundi kasnije poravnao rezultat i doveo meč na početak.

Ovaj rezultat je mirovao sve do 51. minuta kada je talentovani Sančo doneo prvo vođstvo timu iz Dormunda, a onda je usledila goleda posle koje gostima nije bilo spasa.

Samo šest minuta kasnije Mark Rojs je na asistenciju Alkasera uvećao prednost Borusije, a španskom napadaču je bilo dovoljno tek 120 sekundi da se ponovo upiše u strelce i donese velikih 4:1 svom timu.

Konačan rezultat uspostavio je Julijan Brandt, pojačanje iz Bajera, koji je u 82. minutu postavio konačan rezultat. 

Ubedljivu pobedu odneo je još i Frajburg, koji je za samo šest minuta u finišu meča stigao do trijumfa, Fortuna iz Dizeldorfa je slavila u Bremenu protiv Verdera sa 3:1, dok je prava goleada viđena u Leverkuzenu gde je domaći Bajer pobedio Padebron sa 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading