GOTOVO: Van La Para Zvezdin tri godine, poznata i cena transfera!

Autor:

Sport

31.08.2019

21:44 >> 22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine u ovo vreme navijači Crvene zvezde su se radovali potpisima Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Gorana Čaušića. Ove večeri sportski sektor crveno-belih je posle plasmana u Ligu šampiona servirao novo iznenađenje. Kao što ste mogli da pročitate Radživ Van la Para je novi fudbaler srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radživ Van la Para

Crvena zvezda je dobila trku sa vremenom i poslednjeg sata obezbedila toliko čekano pojačanje na krilnoj poziciji.

Na žeravici su se pekli članovi najužeg rukovodstva crveno-belih, ali su upravo finiširali transfer nekadašnjeg mladog reprezentativca Holandije.

Na ime obeštećenja Crvena zvezda će doskorašnjem klubu 28-godišnjeg veziste Hadersfildu uplatiti oko 1.200.000 evra. I to nije sve: Crvena zvezda se obavezala da timu iz Čempionšipa isplati još 15 posto od narednog transfera brzononog Holanđanina.

Radživ Van la Pera je već parafirao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom koji će postati validan posle lekarskih pregleda. On će na Marakani imati zagarantovanu godišnju platu od 500.000 evra. Naravno, uz bonuse u zavisnosti od ličnog i timskog uspeha.

Mnogo krilnih fudbalera se povezivalo sa Zvezdom prethodnih dana. Tragalo se za vlasnikom srpskog pasoša zbog velikog broja stranaca. Međutim, pregovori sa Slovanom oko Aleksandra Čavrića nisu urodili plodom.

Poslednjeg dana prelaznog roka u opticaju su ostala dva imena. Pored Holanđanina u igri je bio Moha koji je bio alternativa prilikom transfera Matea Garsije. Rukovodstvo Crvene zvezde je dobilo bolje preporuke za Holanđanina. Sa njegovim angažovanjem se složio i Vladan Milojević. Posle meča u Novom Sadu se krenulo u ofanzivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading