Kupio Anćelotijevo poverenje: Maksimović potpisuje novi ugovor sa Napolijem!

Autor:

Sport

05.09.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Maksimović ima ugovor sa Napolijem do juna 2021. godine, ali kako pišu lokalni italijanski mediji posvećeni Napoliju njihova saradnja će biti produžena. Srpski defanzivac je već više od tri godine u redovima kluba iz Napulja, a sprema mu se novi ugovor do 2024. godine. Dakle, na još tri.

Nikola Maksimović

Italijanski mediji ističu da će mu plata biti između 2.500.000 evra i 3.000.000 evra godišnje.

Odlučio je Napoli da se fokusira na srpskog defanzivca koji je prva zamena za Kulibalija i Manolasa, tako da će Maksimović produžiti ugovor i dobiti povećanje plate.

Pregovori oko ugovora traju dugo i deluje da će se završiti pozitivno, a u pregovorima je prema ovim izvorima učestvovao menadžer Fali Ramadani.

Ističu isti izvori i da je Maksimović ovog leta odbio brojne ponude, i iz Serije A, ali iz inostranstva. Napoli ga je doveo na leto 2016. godine za 26.000.000 evra.

Kod Sarija se nije naigrao, potom je usledila i pozajmica u Spartak, ali izgleda da kod Karla Anćelotija Maksimović ima mnogo više prostora pa je igrao i u nekim važnim mečevima u Ligi šampiona i u Ligi Evrope.

Prošle sezone je odigrao 28 utakmica za Napoli u svim takmičenjima, a od toga 17 u Seriji A.

Pored Maksimovića, Napoli planira da produži ugovor i Pjotru Zjelinskom, a u ugovor će biti ubačena i izlazna klauzula. Od sledeće sezone će Zjelinski možda gledati da promeni klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading