Optimizam kod golmana Srbije: Portugal je nikad jači, ali subota će biti veliki dan za nas!

Autor:

Sport

05.09.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović rekao je da ekipa motivisano dočekuje meč protiv Portugalije u Beogradu u kvalifikacijama za EURO 2020 i da subota može da bude veliki dan za njegovu selekcijiu.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Dmitrović

- Imamo još pet utakmica do kraja kvalifikacija, ali dve naredne su najbitnije. Prva je u subotu, možda nije presudna, ali znamo koliko nam tri boda donose veliki korak ka krajnjem cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Sigurno da ne možemo da igramo protiv težeg rivala od aktuelnog evropskog prvaka. U Lisabonu smo pokazali da možemo da se nosimo i sa njima. Kada smo na maksimalnom nivou možemo da se nosimo sa bilo kojom reprezentacijom na svetu - rekao je Dmitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Golman Eibara istakao je da je najvažnije da se tim pripremi na najbolji način, jer ih očekuje teška utakmica.

- Vidim da su momci motivisani i zdravi što je najbitnije. Siguran sam da ćemo uz veliku podršku sa tribina uspeti da ostavrimo pozitivan rezultat - nastavio je priču Dmitrović.

Portugalci u Beograd dolaze u najjačem sastavu na čelu sa Kristijanom Ronaldom, a Dmitrović navodi da su u sličnom igrali u Lisabonu kada je bilo nerešeno 1:1.


- Portugalci stvarno dolaze u nikad jačem sastavu. Imaju mnogo velike zvezde u napadačkoj liniji, predvođeni Kristijanom Ronaldom, jednim od najboljih svetskih igrača. Ipak, i u Lisabonu su bili u sličnom sastavu, a uspeli smo da ostvarimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će biti teška utakmica, jer veliki je ulog. Znamo koliko tri boda približavaju i nas i njih ka EP, ali verujem u nas. Ako smo na pravom nivou, što smo pokazali i u martu protiv Nemačke i Portugalije, možemo da se nosimo sa svima. Momci su motivisani sa novim selektorom i mislim da ćemo brzo da uhvatimo ideje koje se od nas očekuju i u subotu može da bude veliki dan za nas - zaključio je Dmitrović.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Meč između Srbije i Portugalije igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading