(VIDEO) "Kiša golova" u Engleskoj i Albaniji, Francuzi sigurni na svom terenu!

Autor:

Sport

10.09.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Engleska je salvadala reprezentaciju Fudbalskog saveza Kosova 5:3, a u istoj grupi je Češka savladala Crnu Goru, a pobede su zabeležili i Francuzi, Albanci i Turci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Fudbalska reprezentacija tzv. Kosova je povela veoma rano u utakmici u Sautemptonu protiv Engleza nakon velike greške odbrane domaće ekipe.

Strelac je bio Valon Beriša. Englezi su imali veoma brzo odgovor jer je strelac u osmom minutu bio Rahim Sterling, a u 19. je isti igrač asistirao Hariju Kejnu za 2:1.

Englezi su poveli 3:1 u 38. minutu kada je Megrim Vojvoda trebalo da raščisti situaciju ispred svog gola koji je bio potpuno nebranjen, ali je jednu sporu loptu poslao u svoju mrežu. Džejdon Sančo je posle toga dao još dva gola, oba na asistenciju Rahima Sterlinga.

Gosti su došli do dva gola u prvih deset minuta drugog poluvremena.U 49. je opet Beriša dao gol, a u 55. je Murići bio strelac sa bele tačke. Hari Kejn je u 65. minutu promašio penal, a penal je odbranio igrač crnogorskog porekla Arijanet Murić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Francuska je slavila protiv Andore 2:0 u Parizu, a domaća ekipa je u 18. minutu povela golom Kingslija Komana. U 28. minutu je Antoan Grizman promašio penal, a Klemon Langle je u 52. minutu duplirao vođstvo, a konačan rezultat je u nadoknadi postavio Ben Jeder.

Francuzi su inače imali skoro 80 odsto poseda, a ta ekipa je šutirala deset puta u okvir gola.

U istoj grupi je Turska deklasirala Moldavce na gostovanju 4:0, a strelci su bili Tosun dva puta, Turuč je jednom dao gol kao i Jazidži. Island je izgubio korak sa Turskom i Francuskom jer je poražen od Albanije 4:2.

Dermaku je doneo vođstvo Albancima u 32. minutu, da bi Sigurdson izjednačio na početku drugog poluvremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Odmah je odgovorila Albanija preko Hisaja, ali je samo šest minuta posle toga Sigtorson opet izjednačio. Golovima Rošija u 78. i Cikalešija u 83. minutu je Albanija slavila 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading