Vukanović o spornom penalu...

Autor:

Sport

14.09.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Zvezde o kojoj će se pričati: sa dva penala u poslednjim minutima meča, za preokret protiv Inđije - 2:1. Ali, pričaće se najviše o situaciji iz koje je šampion izjednačio: Vidić je očigledno oborio Vukanovića metar van šesnaesterca, a sudija Stoilović je pokazao na belu tačku.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Vukanović

Pavkov je taj poklon iskoristio, a onda i drugi, samo dva minuta kasnije, kada je i golman Inđije Preković počastio domaćina. Na kraju 2:1 za Zvezdu, pred put za Minhen, na megdan Bajernu u Ligi šampiona.

Ta tri boda su i najvažniji utisak večeri za Aleksu Vukanovića.

- Važna pobeda u teškom trenutku, nije sad da je bilo idealno, tako se desilo. Najbitnija su tri boda. Sad iz dva penala, to mi nismo krivi, pogotovo kod drugog gola, golman je sam napravio grešku - rekao je Vukanović.

Na pitanje da li je i po njegovom mišljenju faul za prvi penal bio van šesnaesterca, ostao je uzdržan u oceni.

- Ne mogu ništa da tvrdim, nisam gledao u tom pravcu. Gledao sam da prođem igrača, pao sam i okrenuo se ka sudiji koji je dosudio penal. Šta da radim? Moje je da odradim svoj posao i ispalo je najbolje - istakao je on.

Kao što rekosmo, sledi - Bajern.

- Od sutra kreću pripreme za Ligu šampiona. Idemo korak po korak. Stručni štab je već analizirao, mi ćemo od sutra. Idemo da se nadigravamo, to će biti veliko iskustvo za nas da vidimo na kom smo nivou - nastavio je krilni fudbaler.

Postigao je Vukanović gol protiv Jang Bojsa, mašta sada i o pogotku na Alijanc areni.

- Naravno, napadač sam i želim da dam što više golova. Nikad se ne zna, videćemo - rekao je Aleksa Vukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading