Želite da trenirate sa prvotimcima Partizana?

Autor:

Sport

17.09.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan poziva sve dečake i mlađe navijače kluba koji vole fudbal, da se u četvrtak 19. septembra pridruže na Trgu republike na otvorenom treningu kluba iz Humske.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

- Dođite na Trg kako bismo zajedno uživali u čarima fudbala i učestvovali u mnogobrojnim sportskim aktivnostima u okviru Beogradskog festivala fudbala. Naše druženje počinje tačno u podne, a vas bi od 13 časova dočekali i prvotimci Partizana - piše na zvaničnom sajtu Partizan.rs.

Crno-beli i maskota kluba "Champy" čekaju zainteresovane na druženju, razgovorima, fotografisanju, uzimanju autograma i poklonima.

- Od 14 časova za vas će tu biti dečaci iz Omladinske škole FK Partizan koji će vam prvo pokazati kako izgleda jedan fudbalski trening, a potom će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i vežba! Prvih deset dečaka uzrasta od 10-12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave svoje podatke ( ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana. Za učesnike su spremne i zanimljive nagrade - stoji na klupkom sajtu.

Beogradski festival fudbala organizuje Skupština grada Beograda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading