Miletić spreman i pun adrenalina: Imaju dosta mana, možemo da pobedimo!

Autor:

Sport

18.09.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema foliranja, nema reči uvijenih u oblande, nema uobičajenih fraza sa umerenim optimizmom. Ne, Partizanov junak iz Moldea, čovek koji je uveo crno-bele u Ligu Evrope, Nemanja Miletić jasno i glasno poručuje da očekuje pobedu u četvrtak uveče protiv Alkmara. Očekuje i ubeđen je u nju.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Štaviše, desni bek Parnog valjka tvrdi da ima dobar osećaj, da će holandski tim da padne na Topčiderskom brdu.

- Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analize, biće ih i danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo u ovoj utakmici, već i u grupi. Mislim da možemo da dobijemo AZ Alkmar. Iskreno, imam dobar osećaj i očekujem pobedu - puca od optimizma Nemanja Miletić.

Defanzivac crno-belih i ljubimac navijača kaže da su u Humskoj dobro prostudirali sve vrline i mane narednog rivala.

- Gledali smo meč sa Spartom koji je AZ dobio sa 5:1, ali videli smo da imaju dosta mana. Gosti iz Roterdama su imali dosta stoodstotnih šansi. Vidimo svoju šansu, imamo dobre igrače, dobar tim, mislim da ne bi trebalo da bude problema - nastavio je on.

Najjači deo Alkmara su – krila. Baš oni igrači koji će udarati na bekove Partizana, tamo gde će biti Miletić i verovatno Urošević.

- Rekli su mi i pomoćni trener i Rajko Brežančić da su im krila aduti. Imaćemo i ja i drugi bek dosta posla, kao protiv Malatije i Moldea. I da pobedimo 5:4 gledamo samo bodove, nemamo više pritisak primljenog gola. Biće otvorena utakmica, drugačija od onih iz kvalifikacija - zaključio je Nemanja Miletić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pre četiri godine, takođe u prvom kolu Lige Evrope, Partizan je pobedio AZ sa 3:2 u Humskoj. Niko ne bi bio razočaran da se taj rezultat ponovi i sutra uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading