BOMBA: Bekamova prva zvezda u Majamiju će biti MAĐIONIČAR iz Mančester sitija!

Autor:

Sport

19.09.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja britanski Independent pod vinjetom "ekskluzivno", David Silva će postati fudbaler Intera iz Majamija narednog leta, kluba Dejvida Bekama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Silva je dogovorio produžetak ugovora sa Sitijem, ali ispada da će mu ovo biti poslednja sezona na Etihadu, što je i sam igrač najavio. Španac insistira da neće preći ni u jedan drugi premijerligaški klub, a privlači ga ideja da bude igrač franšize novog tima iz Majamija.

Bekam je delimični vlasnik kluba i želi da dovede španskog superstara kako bi povećao interesovanje za svoj klub, pre svega ljudi sa Floride koji govore španskim jezikom.

Bivši kapiten Engleske iz sopstvenog iskustva razume koliko je važno dovesti globalnu zvezdu od igrača kako bi se povećala zainteresovanost za određeni tim.

Silva ima 33 godine i jedan je od viđenijih igrača u Premijer ligi otkako je stigao iz Valensije pre devet godina na Ostrvo. Pomogao je Sitiju da osvoji četiri tiule, dva FA Kupa i četiri Liga kupa. Osvojio je dve zlatne medalje za Španijom, a bio je i deo tima koji je osvojio Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Sezona u MLS ligi kreće u martu i tako će Silva propustiti tri prva meseca šampionata.

Biće interesantno videti kako će izgledati Inter Majami, a postoje velike šanse da će prvo ime tima biti David Silva. Ranije se pominjalo i da je Edinson Kavani kandidat za prelazak u ovaj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading