I Mijatović udario po Zidanu: Ovo je zabrinjavajuće...

Autor:

Sport

21.09.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru Reala iz Madrida Zinedinu Zidanu uveliko vide leđa posle lošeg starta sezone. Među njegovim kritičarima je i bivši golgeter i sportski direktor "kraljevskog" kluba Peđa Mijatović, kome nikako nije jasno kako Francuz ne uspeva da nađe pravi sklop sa igračima koji su mu na raspolaganju.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Okidač za Mijatovićev iznenadi napad na Zidana bio je poraz Reala od PSŽ-a u prvom kolu Lige šampiona, gde je pariski klub pregazio Špance rezultatom 3:0.

- Uopšte nisam očekivao ovakav meč. Očekivao sam skroz drugačiju utakmicu. Bio sam ubeđen da ćemo videti mnogo bolji Real u takmičenju u kom su ispisali istoriji, ali je PSŽ bio bolji u svakom smislu. To je već zabrinjavajuće, a ova sezona već uveliko liči na prethodnu - počeo je Mijatović.

- Real nije bio uključen u utakmicu od početka, moraju mnogo da se poprave. Moraju pronaći rešenje za sadašnje probleme, ali ne vidim da Zidan može to da uradi i popravi ovu ekipu - zaključio je bivši as Partizana.

Zidana su po njegovom povratku videli kao spasioca, dao mu je Florentino Perez i "odrešenu kesu" kako bi pojačao tim, ali "Zizu" ovaj put nije uspeo da napravi magičnu kombinaciju, pa je tim iz Madrida već kiksnuo protiv Viljareala i Valjadolida u La ligi, na šta se nadovezao i poraz u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading