Pankov: Sram da nas bude!

Autor:

Sport

22.09.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Pankov je dugo sanjao da zaigra za Crvenu zvezdu u večitom derbiju i kada je konačno dočekao, doživeo je veliko razočarenje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Štoper crveno-belih je posle meča izašao i prilično hrabrim izjavama pogodio u centar mete koju večeras imaju Zvezdini navijači.

- Sram nas bilo! Sve do jednog. Sve je to lepo Liga šampiona i sve to, ali derbi je posebno takmičenje. Ili bi trebalo da tako da bude - ogorčen je bio Zvezdin defanzivac posle utakmice.

Kao jedno od opravdanja za poraz i slabu igru u derbiju, mnogi bi naveli promenu Milojevićeve formacije i prelazak na igru sa trojicom štopera. Međutim, Pankov to ne vidi kao razlog bledog izdanja.

- I da je igrao Rodić, ista bi formacija bila. Nekada igramo i sa trojicom pozadi. Nije bitno to. Boli ovo sve, ova statistika... Oni su imali 12 šuteva, mi samo dva. Nismo šutnuli u okvir gola. Bar da smo namučili Stojkovića. Stvarno sramota - utučeno je prokomentarisao Pankov.

Čestitao je Partizanu i već razmišlja o sportskom revanšu.

- Njima svaka čast, ali... Igraće se još dva ili tri derbija do kraja sezone pa ćemo da vidimo - zaključio je štoper šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading