Markovićevo obećanje "Grobarima!"

Autor:

Sport

26.09.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Lazar Marković, strelac dva gola u pobedi nad Javorom (2:0) u Ivanjici, rekao je da polako vraća samopouzdanje i staru formu, zbog koje je stigao i do dresa slavnog Liverpula.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Marković je sa dva sjajna pogotka pokrenuo "parni valjak" do novog trijumfa, samo tri dana posle duela sa Crvenom zvezdom (2:0).

- Za nas je bilo najvažnije da smo nastavili niz posle pobede u večitom derbiju. Poznato je da smo imali i malo vremena za odmor, a i posle takvih utakmica se oseća mentalni i fizički umor - rekao je Marković za klupski sajt.

Markovića raduje što se upisao u strelce, ali ističe da su najvažnija tri boda.


- Osećam se dobro, forma se podiže iz utakmice u utakmicu i vraćam samopouzdanje. Bilo mi je teško kada sam promašio gol u utakmici sa AZ Alkmarom i zbog kluba, saigrača, navijača, ali nisam sebi dozvolio da me to demorališe, naprotiv, još više sam se trudio. Vežbam šut i realizaciju, nadam se da će biti sve bolje i bolje - istakao je prvotimac Partizana. 

Marković je pohvalio sigurnog Vladimira Stojkovića na golu Partizana u Ivanjici.

- Javor je igrao otvoreno, ofanzivno i ima odličnu statistiku. Naš golman Stojković imao je baš dosta posla, nekoliko opasnih šuteva, ali je sve odbranio - zaključio je bivši fudbaler Benfike, Liverpula, Anderlehta, Fenerbahčea, Sportinga, Hala i Fulama.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Partizan će pobednički niz u prvenstvu pokušati da nastavi i u subotu u Nišu gde na "Čairu" gostuje ekipi Radničkog, aktuelnom vicešampionu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading