Tomane: Spreman, srećan i spreman da dajem golove

Autor:

Sport

26.09.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski napadač Crvene zvezde Tomane vratio se u tim u meču protiv Voždovca.

RepublikaFoto: Starsport
Pomogao Zvezdi da uzme bodove na krovu

On je pauzirao na nekoliko mečeva zbog kartona i povreda, a sada je istakao da je zadovoljan izdanjem po povratku a teren.

– Na meču protiv Voždovca pokazali smo snagu i karakter kao što je šef tražio od nas pre meča. Pokazali smo da posedujemo kvalitet i ostvarili vrlo bitnu pobedu, iako smo igrali na podlozi koja nije karakteristična za nas. Voždovac je ekipa koja se odlično snalazi na veštačkoj travi, međutim mi smo uspeli da postignemo čak tri gola, a pitanje pobednika se ni u jednom momentu nije dovodilo u pitanje. Pokazali smo dobru igru na meču što nam svakako znači u nastavku takmičenja – rekao je Tomane.

U napadu, pored Tomanea, trener Milojević kao opcije ima i Boaćija, Pavkova i mladog Krstovića, ali bivši fudbaler Tondele navodi da ga zdrava konkurencija čini boljim igračem.

– Imao sam problema sa povredom od samog dolaska u Crvenu zvezdu, sada sam se konačno oporavio i jako sam srećan što sam dobio priliku da igram protiv Voždovca. Biće mi potrebno malo vremena da se vratim u najbolju formu i pružim maksimum, zadovoljan sam izdanjem cele ekipe, a ja ću raditi na tome da budem što bolji, da postignem što više golova jer to je posao napadača. Odlično radimo na treninzima, uspeo sam brzo da saniram probleme sa povredom i u budućnosti tek slede moje dobre partije. U klubu radim sa sjajnim napadačima. I Pavkov i Boaći su pokazali kvalitet u Srbiji i u Evropi, a sa nama je i mladi Krstović, koji je veliki talenat i sa njima mogu samo da napredujem – istakao je Tomane.

Crveno-bele čeka gust raspored u narednom periodu, sledeće nedelje se igra bitan meč protiv Olimpijakosa, ali Tomane naglašava da im je Mačva trenutno prioritet.

– U četiri dana igraćemo dve vrlo važne utakmice, nastavak prvenstva kao i druga utakmica grupne faze Lige šampiona. Mi se trudimo da koncentraciju usmerimo samo ka utakmici koja nam predstoji, tako da je Mačva trenutno u fokusu. Već se dosta priča o Olimpijakosu, susret dva bratska kluba, i očekujem fenomenalnu atmosferu. Saigrači mi stalno pričaju koliko je to bratstvo jako, očekujem fenomenalnu atmosferu na stadionu. Navijači će sigurno doprineti da na utakmici izgledamo još bolje – zaključio je Tomane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading