Srpski narod doživeo ogromnu nepravdu, a Vuletić likuje: Nova metaforična provokacija potpredsednika Partizana!

Autor:

Sport

09.10.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koristi svaku priliku da pecne "večitog" rivala, ali danas svakako nije odabrao pravi razlog, ni trenutak, a ni način za prozivanje Zvezde jer situacija koja se dogodila na prelazu Jarinje ka Kosovu i Metohiji nije pogodna za dodatno podsticanje mržnje među velikim rivalima, već bi trebalo da ujedini Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Partizan je priredio pravi fudbalski praznik na stadionu nadomak Kragujevca gde je savladao ekipu Vodojaže, međutim potpredsednik Partizana je nastavio da se bavi Crvenom zvezdom.

U danu kada je srpski rod doživeo veliku nepravdu odlukom šiptarskih vlasti da fudbaleri Crvene zvezde ne uđu na teritoriju Kosova i odigraju duel protiv Trepče, Vuletić je imao sebi svojstven komentar.

 

 

Vuletić je metaforu koju je upotrebio novinar Sportskog žurnala u naslovu "Zvezda obasjava Kosmet" iskoristio da citira akademika Ljubovira Simovića u delu gde se spominje mrak.

Nije se Vuletić zaustavio na jednom Tvitu, očigledno mu inspiracije ne manjka kada je Zvezda u pitanju, pa je nastavio da komentariše "spornu" situaciju na sraman način ako se uzme u obzir položaj srpskog naroda na Kosovu i šta je utakmica šesnaestine finala između Trepče i srpskog šampiona trebalo da donese tamošnjoj zajednici.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading