Kakav uspeh Ivanovića: Još samo tri igrača Partizana su postigla 5 golova na meču!

Autor:

Sport

09.10.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Đorđe Ivanović apsolutni je heroj pobede nad Vodojažom 6:0 u Kupu Srbije, pošto je na tom meču postigao pet golova.

RepublikaFoto: Starsport
Istorijski uspeh

Još samo tri igrača Partizana postigla sup o 5 golova na jednoj utakmici i to su redom legende kluba – Stjepan Bobek, Marko Valok i Miloš Milutinović.

Prvom je to uspelo Bobeku koji je četiri puta u karijeru postizao po najmanje tri gola – sva tri puta u kupu. Potom je to uspeo Miloš Milutinović, koji je na prvenstvenoj utakmici protiv Budućnosti koju je Partizan dobio 9:0 postigao 6 golova.

Poslednji je to uradio Marko Valko i to 5. avgusta 1956. godine na meču sa BSK-om u prvenstvu. Partizan je pobedio sa 5:2, a Valok je postigao svih 5 golova!

Ivanović je tako ušao među ove legend, a navijači Partizana su doživeli da jedan igrač crno-belih postigne pet golova na meču prvi put posle više od 60 godina!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading